menu

Smještaj u Osijeku

Smještaj "DOMIN" nalazi se u središtu Osijeka, samo pet minuta hoda od središnjeg gradskog trga i prekrasne Župne crkve Svetih Petra i Pavla koju Osječani s ponosom nazivaju svojom Katedralom.

Pansion je otvoren u novome objektu početkom 2005. godine. Prepoznali smo potrebu da posjetiteljima našeg grada ponudimo jeftiniji, ali ne manje kvalitetan i udoban smještaj od klasičnog hotelskog smještaja.

Zbog toga, odlučili smo našim gostima ponuditi smještaj u trosobnom apartmanu klimatiziranom i opremljenom TV prijamnikom u boji sa satelitskim programima, internet pristupom, funkcionalnom i praktičnom kuhinjom, kupaonicom i dnevnim boravkom. Tri su sobe apartmana opremljene s jednim, dva, odnosno tri kreveta, ovisno o prostoriji i željama gosta za kojega želimo da se osjeća udobno, kao kod svoje kuće.

Oni koji smatraju da im je apartman prevelik za njihove potrebe, zasigurno će kvalitetan smještaj naći u našoj trokrevetnoj sobi koja je također klimatizirana i opremljena TV prijamnikom, satelitskim programima i kupaonicom.

Za svakoga je gosta osigurano jedno od petnaest parkirališnih mjesta s koliko ih raspolaže smještaj "DOMIN".

Smještaj za jednu osobu

Oni koji smatraju da im je apartman prevelik za njihove potrebe, zasigurno će kvalitetan smještaj naći u smještaju za jednu ili dvije osobe koji su također klimatizirani i opremljeni TV prijamnikom, satelitskim programima i kupaonicom.

Cijena: 149,00kn

Smještaj za dvije osobe

Oni koji smatraju da im je apartman prevelik za njihove potrebe, zasigurno će kvalitetan smještaj naći u smještaju za jednu ili dvije osobe koji su također klimatizirani i opremljeni TV prijamnikom, satelitskim programima i kupaonicom.

Cijena: 249,00kn

Trokrevetna soba

Oni koji smatraju da im je apartman prevelik za njihove potrebe, zasigurno će kvalitetan smještaj naći u našoj trokrevetnoj sobi koja je također klimatizirana i opremljena TV prijamnikom, satelitskim programima, internet pristupom i kupaonicom.

Cijena: 349,00kn

Apartman

Trosobni apartman je klimatiziran i opremljen TV prijamnikom u boji sa satelitskim programima, internet pristupom, funkcionalnom i praktičnom kuhinjom, kupaonicom i dnevnim boravkom. Tri su sobe apartmana opremljene s jednim, dva, odnosno tri kreveta, ovisno o prostoriji i željama gosta za kojega želimo da se osjeća udobno, kao kod svoje kuće.

Cjenik

Smještaj za jednu osobu

149,00 kn

Smještaj za dvije osobe

249,00 kn

Trokrevetna soba

349,00 kn

Apartman za tri osobe

399,00 kn

Apartman za četiri osobe

449,00 kn

Apartman za pet osoba

549,00 kn

Apartman za šest osoba

649,00 kn

Dnevni boravak od 12-18 sati po osobi

115,00 kn

Kućni red

Cijenjeni gosti želimo Vam dobrodošlicu i ugodan boravak u smještaju DOMIN, te Vas ljubazno molimo da uvažite slijedeće:

 1. Smještajem se može služiti samo onaj gost koji je uredno prijavljen stoga Vas molimo da kod dolaska ostavite osobnu iskaznicu ili putovnicu osobi zaduženoj za prijavu.
 2. Primanje posjeta u sobu/apartman nije dopušteno, te Vas stoga ljubazno molimo da svoje eventualne goste primate u Caffe baru «DOMIN».
 3. Odlazak iz smještaja potrebno je prijaviti najkasnije do 10.00 sati.
 4. Kod odlaska, sobu/apartman trebate osloboditi do 11.30 sati, u protivnom bit će Vam naplaćen još jedan dan boravka, a ako želite ostati u sobi do 18.00 sati, biti će Vam naplaćena cijena dnevnog odmora.
 5. Ako u našem smještaju boravite duže razdoblje, tada račun za usluge naplaćujemo tjedno. Zadržavamo pravo naplate usluga unaprijed.
 6. Ljubazno molimo da nas za svaku neispravnost u sobi ili apartmanu obavijestite.
 7. Molimo Vas da čuvate inventar i ostalu opremu u sobi i apartmanu kako ne bismo bili prisiljeni naplatiti Vam eventualnu štetu. Sva šteta koja nije prijavljena, bit će naplaćena gostu.
 8. Životinje, lako zapaljive stvari i predmeta neugodna mirisa nije dozvoljeno unositi unutar smještaja.
 9. Molimo Vas da ne ostavljate novac i vrijedne stvari u sobi/apartmanu, u protivnom smještaj Domin nije odgovoran za eventualni nestanak.
 10. Ljubazno Vas molimo da pri izlasku iz sobe/apartmana ne zaboravite ugasiti svjetla, zatvoriti vodu i zaključati vrata, a pri napuštanju boravka vratiti ključ. Gubitak ključa naplaćujemo.
 11. Sobni inventar (jastuke, deke, ručnike i sl.) nije dopušteno iznositi izvan smještaja.
 12. Upotreba električnih naprava u sobi/apartmanu nije dopuštena.
 13. Molimo svakog gosta da bude pažljiv te da ne izaziva buku koja može smetati ostalim gostima.
 14. Vozila ostavljena na parkiralištu ispred smještaja nisu osigurana, stoga ne odgovaramo za njihova eventualna oštećenja.

Za sve nejasnoće i eventualna pitanja slobodno nam se obratite.

Naručite

Cjenik/Accommodation

Fotografije

Facebook Twitter Google plus
share
keyboard_backspace search print QR arrow_upward